Bejelentés


Gábor királyság kormányzati web


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hírek
Pozitív bejelentések - Erősödő gazdaság

Az elemzők ígéretei beváltak, a gazdasági stabilitás helyreállt, ugyanakkor Gábor királyság továbbra is tőkehiánnyal küszködik. A forintban értelmezett szolgáltatói árak a gábormárka erősödése miatt a hónap közepétől várhatóan növekedni fognak - ezzel kompenzálva a keletkező árrést. Ugyanakkor a márkában nyújtott szolgáltatások csökkenő ártendenciát mutatnak. Még e hónapban nyilvánosságra kerül a politikai átalakítás részletes ismertetése, melyből az is kiderül, mi lesz az Ötök Uniója sorsa.

Napi árfolyam

2017.03.09. Napi középárfolyam: 1GKM = 188,00HUF

tovább >>


Napi árfolyam

2016.11.22. Napi középárfolyam: 1GKM = 141,3HUF

Napi árfolyam

2016.11.21. Napi középárfolyam: 1GKM = 143,6HUF

Bejelentés - válság közeleg

A minap - 2016.11.21-én a királyi sajtóiroda közzétette azt a nyilatkozatot, melyben az államfő beszámolt az ország közeli jövőjéről. Eddig nem került bejelentésre, de a helyzet nem marad stabil. Az ország gazdasági válság kezdete előtt áll. A szabadon forgó, felhasználható tőke ugyanis erős hiányokkal bír. Megnyugtattak: az állami tőke elegendően nagy a csődveszély távoli elkerülésére, azonban gazdasági megszorítások sora vár ránk az elkövetkezendő 2-3 hónapban. Az árfolyam csökkenni kezdett, a pénz értéktelenedik. Várhatóan minden Gábor királysághoz köthető szolgáltató cég díjai növekedni fognak. Sajnos a vállalatok egy része az alkalmazottak elbocsátására kényszerül, ezért állami programok keretében nyílnak majd munkalehetőségek. Reméljük a legjobbakat. Az elemzők biztatnak: jövő év tavaszára az anyagi helyzet stabilitást nyerhet. Azonban addig is szűkítsük pénztárcánkat!

Ötök Uniója - átalakulás

Megkezdték az Ötök Uniója átalakításáról szóló tanácskozásokat. Az új elnökségi tagállam 2017.01.01.-től Gábor királyság, így az ország érdekei ebben a kérdésben várhatóan erősebben jutnak érvényre. A kiválni szándékozó, megszűnő, csatlakozó és létrejövő államok listája hamarosan nyilvánosságra kerül.

Napi árfolyam

2016.11.17. Napi középárfolyam 1GKM = 145.3HUF
Üdvözöljük Gábor királyság honlapján!

Itt találhat fontos és részletes információkat a menüpontok szerinti témákban.

 

 

FIGYELEM! A weboldal folyamatos bővítés és szerkesztés alatt áll, így pillanatnyilag nem minden információ elérhető.

 

 

Amennyiben egyedi kérdése van, vagy nem talált itt választ, írjon a gabor.repasi97@gmail.com e-mail címre.


Keresés a honlapon

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!